Porec jongerenreizen

In Porec worden jongerenreizen verzorgd door Beachmasters en GOGO. Per reisorganisatie hebben we de op Zoover best beoordeelde accommodaties alvast voor je geselecteerd. De jongerenreisorganisaties organiseren tijdens de jongerenreis in Porec meerdere activiteiten. Beachmasters heeft een gevarieerd activiteiten pakket in Porec. Zo organiseert Beachmasters een uitstapje naar Venetië, een relaxing cruise, een bezoekje aan de Plitvice meren, kan er worden gedoken en is er ook een middagje kayakken. In de avond organiseert Beachmasters een kroegentocht, full moon party en party cruise. Het activiteitenpakket van GOGO is nog iets uitgebreider dan Beachmasters met als toevoegingen een beachparty, welkomstdiner en Xclusive Holland party naast de activiteiten die ook Beachmasters organiseert.

[display_multi store=”2″]

GOGOGogo

– Prijzen vanaf 241,- euro
– Busreis of vliegreis
– Keuze uit 3 hotels en 5 appartementen
– Best gewaardeerde accomodaties Porec: Appartementen Laguna Bellevue (8,5) | Hotel Zagreb (8,2)
– Activiteiten: Welkomstdiner + kroegentocht, Dutch Night, duiken, Partyboat, Plitvice meren, Venetië, Relaxing Cruise, Island Party en Kajakken.

Meer informatie over Gogo

BeachmastersBeachmasters

– Prijzen vanaf 169,- euro
– Busreis of vliegreis (eigen vervoer mogelijk)
– Keuze uit 8 hotels en 3 appartementen
– Best gewaardeerde accomodaties Porec: Appartement Laguna Bellevue (8,5) | Hotel Plavi (8,5)
– Één camping in het aanbod: Camping Materada (v.a. 209,- euro)
– Activiteiten: Kroegentocht, Relaxing Cruise, Venetië, Plitvice meren, duiken, Full Moon Party, kayakken en Party Cruise

Meer informatie over Beachmasters