Uitgaan Porec

Uitgaan in Poreč is een geweldige belevenis. Iedere avond is weer anders en gezellig tot in de late uurtjes. Tijdens het uitgaan betaal je in Poreč in de meeste discotheken en kroegen voor bier en wijn maar 2 euro. Voor een cocktail betaal je rond de 5 euro. De populairste clubs zijn Saint & Sinner en Club Villa.

Saint & Sinner Club

Saint & Sinner is een moderne club in het centrum van Poreč aan de Boulevard. Deze aan de waterkant gelegen half openlucht club heeft een groot terras met een strak interieur waar gelounged kan worden. De muziekstijl is met name electro. In de club gaat het los met shows van danseressen.

Club Villa

Deze club en strandbar ligt aan het strand dichtbij het centrum van Poreč. Het is een openluchtclub met een gezellige en relaxte sfeer. Er komen voornamelijk veel Nederlandse en internationale jongeren naar deze club, maar ook veel Kroaten. De club heeft twee verdiepingen en een strandterras met loungebanken. Op de tweede etage staat een dj die top 40 en clubmuziek draait. Voor een biertje betaal je in Club Villa ca. 2,50 euro. 

Club Plava

De oudste club van Poreč en populair bij verschillende nationaliteiten. Liefhebbers van House, Electric en Techno hebben hier een geweldige avond. De club biedt plaats aan ca. 1000 gasten en heeft iedere avond weer ander entertainment zoals live saxofonist, zangers en zangeressen. Ook draait het in deze club met name om de erotische danseressen en shows. Er zijn dan ook veel mannen te vinden in deze club.

Café Del Mar

Op zoek naar een fijne lounge bar, dan is Café Del Mar jou bar. Voor een lekkere cocktail met live muziek van dj en saxofonist ben je hier aan het juiste adres. De club ziet er wellicht wat exclusief uit, maar de prijzen zijn redelijk normaal. Zo heb je in Café Del Mar al een halve liter bier voor 4 euro en een cocktail voor 6 euro.  Ook kun je er heerlijk ontbijten en lunchen met een geweldig uitzicht op de Adriatische zee.

Epoca

In deze cocktailbar kun je ook terecht voor een lekker hapje eten. Met het mooie grote terras met uitzicht over zee kun je de lekkerste cocktails van Poreč drinken. In de club zelf kun je met 200 man lekker uit je dak gaan op hits, loungemuziek en clubmuziek.

Lighthouse Music Club (Vodnjan)

Deze grote club ligt in Vodnjan op zo’n 30 kilometer van Poreč. Het is een luxe openlucht club waar met enige regelmaat bekende dj’s draaien. Tijdens het dansen kun je een duik nemen in het zwembad.  Op zoek naar een luxe avondje? Dan ga je de VIP in en bestel je een fles champagne voor een decadent clubbezoek.